Nieuws

Emiel in één keer geslaagd

|

(10-12-2021) Beste Emiel,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. De examinator maakte er niet al te veel woorden aan vuil. Gewoon een nette rit. Ik wens je heel veel plezier met het autorijden en heel veel succes met je studie en denk erom dat je de scalpel op de juiste wijze vasthoudt.
Groetjes Rik

Nieuwe instructrice

|

Vanaf 1 januari 2022 zal Elcolette van Leiden beginnen als instructrice bij de rijschool.
Zij heeft haar opleiding in recordtijd afgerond en zal de komende weken door mij (Rik)
ingewerkt worden. Ze is een enorme aanwinst voor de rijschool.

Mees in één keer geslaagd

|

(26-11-2021) Beste Mees,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe vrijheid en heel veel succes met je studie.
Hopelijk tot ziens.
Groetjes Rik

Isis in één keer geslaagd

|

(25-11-2021) Beste Isis,
Vandaag mocht je je rijopleiding afsluiten. En dat heb je op een bijzondere manier gedaan. Niet alleen was je rit vlekkeloos, maar de examinator was zelfs erg onder de indruk van je kunnen. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik vond het erg gezellig met je in de auto en wens je heel veel veilige kilometers toe.
Groetjes Rik

Maartje geslaagd

|

(21-10-2021) Beste Maartje,
Gespannen begon je aan de rit. Maar, al snel kon jij je kwaliteiten laten zien.
Gefeliciteerd met het halen van je rijvaardigheidsbewijs. Ik heb genoten van de rijlessen met je en wens je heel veel veilige kilometers.
Groetjes Rik

Tess in één keer geslaagd

|

(20-10-2021) Beste Tess,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Na een vlekkeloze rit mag je morgen naar het stadhuis om je “roze pas” aan te vragen. Ik wens je heel veel plezier in het verkeer en kom je vast wel (graag spelend) tegen bij een wedstrijd. Dank je wel voor je gezelligheid.
Groetjes Rik

Isa in één keer geslaagd

|

(13-10-2021) Beste Isa,
Wat jammer dat ik je vanaf nu geen rijles meer mag geven. Met een meer dan voldoende examen heb je een eind gemaakt aan je rijopleiding. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik wens je heel veel rijplezier toe en hoop je nog eens tegen te komen.
Groetjes Rik

Bente geslaagd

|

(14-10-2021) Beste Bente,
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je rijbewijs. Naast je gezelligheid heb je me verbaasd met je muziekkennis. Ik wens je heel veel succes met je studie en heel veel rijplezier.
Groet, Rik

Bo in één keer geslaagd

|

(15-09-2021) Beste Bo,
Een hele nette rit was het volgens de examinator. En daarna maak je een einde aan je rijopleiding. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik hoop dat je veel zult genieten van je nieuwe vrijheid en hoop je nog eens tegen te komen.
Groetjes Rik

Mijntje in één keer geslaagd

|

(22-07-2021) Beste Mijntje,
Wat was het leuk om jou rijles te mogen geven. Niet alleen was je een natuurtalent, je bent een erg prettig persoon om naast me in de auto te hebben. Van harte gefeliciteerd met het in recordtijd slagen voor je rijvaardigheid. Tot snel bij één van je wedstrijden.
Groetjes Rik