Nieuws

Maartje geslaagd

|

(21-10-2021) Beste Maartje,
Gespannen begon je aan de rit. Maar, al snel kon jij je kwaliteiten laten zien.
Gefeliciteerd met het halen van je rijvaardigheidsbewijs. Ik heb genoten van de rijlessen met je en wens je heel veel veilige kilometers.
Groetjes Rik

Tess in één keer geslaagd

|

(20-10-2021) Beste Tess,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Na een vlekkeloze rit mag je morgen naar het stadhuis om je “roze pas” aan te vragen. Ik wens je heel veel plezier in het verkeer en kom je vast wel (graag spelend) tegen bij een wedstrijd. Dank je wel voor je gezelligheid.
Groetjes Rik

Isa in één keer geslaagd

|

(13-10-2021) Beste Isa,
Wat jammer dat ik je vanaf nu geen rijles meer mag geven. Met een meer dan voldoende examen heb je een eind gemaakt aan je rijopleiding. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik wens je heel veel rijplezier toe en hoop je nog eens tegen te komen.
Groetjes Rik

Bente geslaagd

|

(14-10-2021) Beste Bente,
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je rijbewijs. Naast je gezelligheid heb je me verbaasd met je muziekkennis. Ik wens je heel veel succes met je studie en heel veel rijplezier.
Groet, Rik

Bo in één keer geslaagd

|

(15-09-2021) Beste Bo,
Een hele nette rit was het volgens de examinator. En daarna maak je een einde aan je rijopleiding. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik hoop dat je veel zult genieten van je nieuwe vrijheid en hoop je nog eens tegen te komen.
Groetjes Rik

Mijntje in één keer geslaagd

|

(22-07-2021) Beste Mijntje,
Wat was het leuk om jou rijles te mogen geven. Niet alleen was je een natuurtalent, je bent een erg prettig persoon om naast me in de auto te hebben. Van harte gefeliciteerd met het in recordtijd slagen voor je rijvaardigheid. Tot snel bij één van je wedstrijden.
Groetjes Rik

Joppe in één keer geslaagd

|

(18-06-2021) Beste Joppe,
Met een hele nette rit sluit je je rijopleiding af. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs.
Ik wens je heel veel plezier van je nieuw verworven vrijheid.
Ik heb genoten van je gezelligheid tijdens de lessen.
Groetjes Rik

#159 en #160 in één keer geslaagd

|

(02-06-2021)
Vandaag zijn examenkandidaten #159 en #160 in één keer geslaagd. Beide hebben ervoor gekozen om dit niet wereldkundig te maken.
Van harte gefeliciteerd en hopelijk tot ziens.
Groeten Rik

Floor in één keer geslaagd

|

(28-05-2021) Beste Floor,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. En dat zonder opmerkingen. Volgens de examinator “gewoon een lekkere rit”.
Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe vrijheid en hopelijk tot ziens langs de lijn of op de weg.
Groeten Rik

Bas geslaagd

|

(19-05-2021) Beste Bas,
Helaas zijn we vergeten een foto te maken bij het CBR, maar gelukkig had jij een leuke foto in stock.
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je rijbewijs. Jammergenoeg mocht ik nog steeds niet meerijden, maar als ik op de examinator af mag gaan dan was het een rit uit het boekje.
Ik wens je heel veel plezier met je opleiding en vrijwilligerswerk.
Dank je wel voor je gezelligheid in de auto. Ik ben erg benieuwd naar je auto.
Groetjes Rik