Nieuws

Bram in één keer geslaagd

|

(10-03-2020) Beste Bram,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Een prima examenrit op een troosteloze dag. Heel veel plezier van je nieuwe vrijheid. Veel succes met je opleiding en veel plezier op het veld. Hopelijk tot ziens.
Groetjes Rik

Cécile geslaagd

|

(21-01-2020) Beste Cécile,
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je rijbewijs. Heb vertrouwen in je kunnen en blijf genieten van het autorijden.
Groetjes Rik

Fieke geslaagd

|

(09-01-2020) Beste Fieke,
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Een mooie vlekkeloze rit lag hier aan ten grondslag. Je gezelligheid zal ik missen in de auto. Ik wens je heel veel veilige kilometers en tot snel.
Groetjes Rik

Euan in één keer geslaagd

|

(08-01-2020) Beste Euan,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Heel veel plezier met je nieuwe vrijheid en heel veel susses met je studie. Hopelijk tot ziens.
Groet, Rik

Romi in één keer geslaagd

|

(11-12-2019) Beste Romi,
Jij had nog wel wat aandachtspuntjes voor jezelf, maar de examinator was al overtuigd van je kunnen. Niet één tip had hij voor je. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs en hopelijk tot ziens.
Groetjes Rik

Lucas in één keer geslaagd

|

(27-11-2019) Beste Lucas,
Nu is in één keer slagen al een goede prestatie. Als je dit dan met 30 uur rijles doet dan is dit een hele goede prestatie. Van harte gefeliciteerd hiermee. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan het autorijden. Tot ziens langs het veld.
Groetjes, Rik

Sophie in één keer geslaagd

|

(19-11-2019) Beste Sophie,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Nu lekker veel kilometers rijden onder begeleiding van je ouders (komt dat nu even goed uit) en dan vanaf je verjaardag lekker zelfstandig de weg op. Geniet er van en hopelijk tot ziens.
Groet, Rik

Lukas in één keer geslaagd

|

(13-11-2019) Beste Lukas,
Gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Op een paar schoonheidsfoutjes na heb je de examinator redelijk eenvoudig kunnen overtuigen van je kunnen. Nu lekker kilometers maken om veel ervaring te krijgen. Groetjes en tot langs het veld.

Enid in één keer geslaagd

|

(30-10-2019) Lieve Enid,
Niets lijkt me zo lastig als rijles krijgen van je vader. Aan deze opgave komt nu een eind. Nu je in één keer geslaagd bent mag je tot je 18e verjaardag nu ook met je moeder rijden. Ik vond het erg leuk om je les te mogen geven. Heel veel plezier van je rijbewijs.
Liefs, je vader

Laurens in één keer geslaagd

|

(25-10-2019) Zijne toekomstige Excellentie,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor uw rijvaardigheidsbewijs. Ik hoop dat u heel veel plezier zult hebben van uw nieuw verworven vrijheid.
Laurens, heel veel succes met je studie en hopelijk tot ziens. Dank je wel voor de gezellige lessen.
Groet, Rik