Nieuws

P. in één keer geslaagd

|

(08-03-2022) Beste P,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs.
Helaas mocht ik nog niet meerijden. Ik had graag gezien hoe een bijna perfecte rit eruit had gezien. Ik wens je veel succes met je studie en wens je veel veilige kilometers toe.
Groeten Rik

Ghislaine in één keer geslaagd

|

(03-03-2022) Beste Ghislaine,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Met een nette vlotte rit maakte je een eind aan je rijopleiding. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe. Je gezelligheid zal ik nog missen.
Groetjes Rik

Ties geslaagd

|

Beste Ties,
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je rijbewijs. Het enige wat beter kon was het weer. Verder heb je een hele nette rit gereden.
Heel veel succes met je studie in Leiden en veel plezier met het auto rijden. Hopelijk tot ziens.
Groeten Rik

Lukas in één keer geslaagd

|

(10-02-2022) Beste Lukas,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik hoop dat je geniet van je nieuw verkregen vrijheid en wens je veel veilige kilometers en heel veel succes met je studie.
Groeten Rik

Auto’s wassen

|

(06-02-2022) Inmiddels is het autowassen een grote operatie geworden, maar bij “de wasstraat” in De Meern kunnen we goed terecht om de auto’s weer te laten shinen.

Jente geslaagd

|

(27-01-2022) Beste Jente,
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je rijbewijs. Na een bijzonder prettige rijopleiding mag je het nu helemaal alleen gaan doen. Ik wens je heel veel rijplezier, veilige kilometers en succes met je studie. Je gezelligheid zal ik missen.
Groetjes Rik

Karlijn in één keer geslaagd

|

19-01-2022) Beste Karlijn,
Een beetje zenuwen waren er wel, maar daar was tijdens je examenrit niets van te merken. Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe en zie je hopelijk weer eens langs het hockeyveld.
Groeten Rik

Ilse in één keer geslaagd

|

(13-01-2022) Beste Ilse,
Gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. Ik wens je heel veel succes met je studie en heel veel veilige kilometers op de weg. Wellicht komen we elkaar onderweg nog eens tegen.
Groeten Rik

Emiel in één keer geslaagd

|

(10-12-2021) Beste Emiel,
Van harte gefeliciteerd met het in één keer slagen voor je rijbewijs. De examinator maakte er niet al te veel woorden aan vuil. Gewoon een nette rit. Ik wens je heel veel plezier met het autorijden en heel veel succes met je studie en denk erom dat je de scalpel op de juiste wijze vasthoudt.
Groetjes Rik

Nieuwe instructrice

|

Vanaf 1 januari 2022 zal Elcolette van Leiden beginnen als instructrice bij de rijschool.
Zij heeft haar opleiding in recordtijd afgerond en zal de komende weken door mij (Rik)
ingewerkt worden. Ze is een enorme aanwinst voor de rijschool.