21-04-2016 – Thijs van Vliet via Rijscholenkiezer
Heb bij Rik altijd hele fijne lessen gehad. Hij was erg flexibel, gaf fijne lessen en daardoor heeft hij ervoor gezorgd dat ik snel mijn rijbewijs haalde. Veel met hem gelachen, maar hij was op de juiste momenten ook streng (maar rechtvaardig) zodat ik wel bij de les bleef en het geen theekransje werd. Al met al zal ik BegeLeiden zeker aan eenieder aanraden!

11-04-2016 – Anoniem via Rijscholenkiezer
Fijne lessen gehad bij rijschool begeleiden. Instructeur was goed te bereiken. Soms wat streng maar daardoor werd ik even wakker geschud om weer goed mijn best te gaan doen. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan andere mensen.

31-03-2016 – Anoniem via Rijscholenkiezer
Ik heb leuke en goede lessen gehad bij rijschool Begeleiden. Alles werd duidelijk uitgelegd en we gingen stapje voor stapje door de verschillende onderdelen heen. De auto waarin ik les had, was altijd schoon en opgeruimd. Ook vond ik het heel fijn dat het vaak goed mogelijk was om een rijles kort voordat deze zou zijn toch nog te verplaatsen of de in het weekend te lessen. Kortom, een goede rijschool waar je goede, leuke en gezellige lessen krijgt.

14-02-2016 – Cinthia Murillo via Rijscholenkiezer
Ik had al een rijbewijs uit mij eigen land, het was dus heel handig en fijn dat ik samen met Rik een maatpakket kon samenstellen die gebaseerd was op de punten die ik nog niet onder de knie had, uiteindelijk is datt 7,5 uur voor 644.30 euro geworden. Door mijn werk moest ik ook een paar keer de les verzetten, Rik was hierbij altijd flexibel.

31-01-2016 – Anoniem via Rijscholenkiezer
De lessen waren prettig en je kan goed inplannen wanneer je wilt lessen. Mocht je vergeten dat je in moet plannen krijg je een reminder van de instructeur zodat je iedere week gewoon constant lest en er het beste uithaald. De lengte van de lessen waren prima, precies goed die 2 uur. Zo heb je echt het gevoel dat je vooruit gaat en echt kan oefenen.

12-01-2016 – Koen Hartman via Facebook
Heerlijke lesperiode gehad. Al vanaf de proefles tevreden en ben tevreden gebleven. Er gezellig in de auto en streng op de juiste momenten. Iedere rijles is erg leuk en ik nu ik MN rijbewijs heb zal ik m wel gaan missen. Echt een aanrader!

27-10-2015 – Daniël Govers via Facebook
Goede, leerzame, maar vooral leuke rijlessen! In één keer geslaagd!
Bedankt Rik :)

20-10-2015 – Riëtte van Vliet via Facebook
Al 2 rijbewijzen binnen de Fam. Van Vliet geweldig Begeleid! Thx

11-05-2015 – Thijs van Vliet via Facebook
Leuke rijlessen en snel m’n rijbewijs! Rik bedankt!